گواهینامه ایزو برای رستوران ، تهیه غذا ، کترینگ ، سالن پذیرایی

گواهینامه ایزو برای رستوران ، تهیه غذا ، کترینگ ، سالن پذیرایی

اولویت برای مصرف کنندگان: شفافیت و ایمنی غذا مهمترین چیز است!

مصرف کنندگان هرگز به اندازه امروز در انتخاب غذا منتقد و مطالبه گر نبوده اند. منبع غذا ، رفاه حیوانات ، نگرانی های زیست محیطی ، استانداردهای اجتماعی و موارد دیگر در حال حاضر در تصمیم گیری های خرید اصلی هستند. در نظرسنجی از 1500 شهروند آمریکایی ، 94 درصد گفتند که آنها می خواهند تولیدکنندگان ، خرده فروشان ، رستوران ها و تهیه کنندگان غذا اطلاعات واضحی در این زمینه ارائه دهند. در عین حال ، درآمد قابل تصرف در بسیاری از کشورهای جهان در حال افزایش است و بسیاری از مصرف کنندگان حاضرند برای شفافیت بیشتر هزینه بیشتری بپردازند.

اما برای نشان دادن استانداردهای بالای ایمنی مواد غذایی ، مشاغل به گواهینامه معتبر از طرف بی طرف نیاز دارند. به عنوان یکی از برجسته ترین سازمانهای حسابرسی و صدور گواهینامه در جهان ، بنابراین می توانیم در این زمینه به شما کمک کنیم. این ما را به شریک ایده آل برای تأیید عملکرد شما مطابق با استانداردهای بین المللی تبدیل می کند.

شفافیت ، اعتماد و ایمنی غذا بحث های کلیدی در تصمیم گیری های خرید مواد غذایی هستند

فرصت هایی از تغییرات در نحوه تفکر مصرف کنندگان بوجود آمده است. هنگام خرید غذا ، مصرف کنندگان به طور فزاینده ای سلامت ، سلامتی ، ایمنی ، اخلاق و شفافیت را علاوه بر عوامل سنتی قیمت ، مزه و راحتی ، اولویت می دهند.

از بیش از دو دهه تجربه ما در بخش غذا و از متخصصان برجسته ای که بخش شما را می شناسند ، بهره مند شوید. ما با مسیر غذایی "از مزرعه تا چنگال" آشنایی کامل داریم و می دانیم کدام گواهینامه ها برای شما مناسب است.

صدور گواهینامه فقط امتیاز بازیکنان جهانی نیست. ایمنی غذا قابل اجرا است و باید برای همه شرکت ها ضروری باشد. مستقل از اندازه شرکت شما ، ما خوشحال خواهیم شد که چگونه برای صدور گواهینامه ایمنی مواد غذایی درخواست دهید.

 

خدمات صدور گواهینامه ما…

    خطرات محصول و/یا خدمات شرکت شما را به حداقل برسانید

    ایجاد اعتماد و شفافیت برای همه ذینفعان از جمله مقامات

    مزیت رقابتی و مجوز فعالیت به شما می دهد

    فرصت هایی را برای افزایش سودآوری و محافظت از نتیجه نهایی خود شناسایی کنید

    از نام تجاری و شهرت خود محافظت کنید

    شرکت خود را برای آینده آماده کنید (اثبات آینده)

    ایجاد وفاداری مصرف کننده

متقاعد کردن مشتریان از طریق اعتماد ، شفافیت و مسئولیت پذیری

شما به عنوان عمده فروشان ، خرده فروشان ، معامله گران ، رستوران ها ، پذیرایی کننده ها یا هتل ها ، "حلقه نهایی" شبکه گسترده و پیچیده عرضه صنایع غذایی و بنابراین به ویژه در تمرکز مصرف کنندگان هستید. این بدان معناست که شما مسئولیت نسبتاً بالایی دارید. از این فرصت برای به حداکثر رساندن شفافیت و نشان دادن اعتماد به نفس ، شفافیت و مسئولیت پذیری به مشتریان استفاده کنید. ما شریکی هستیم که همه استانداردهای مرتبط را در سراسر جهان می شناسیم و می توانیم کسب و کار شما را به صورت حرفه ای و کارآمد تأیید کنیم. روابط شما با مشتریان در دراز مدت ایمن خواهد بود.

هدف مقاله حاضر مطالعه استاندارد جدید ایمنی مواد غذایی ISO 22000 در صنعت غذا است. در ابتدا مطالعه بین ISO 22000 با سیستم HACCP و استاندارد ISO 9000: 2000 مقایسه شد تا شباهت ها و تفاوت های آنها مشخص شود ، در حالی که دلایل ایجاد و استفاده از استاندارد ISO 22000 را مشخص و ثبت می کند. با توجه به ماهیت اولیه این مطالعه ، این فرصت به ما داده می شود تا از طریق دیدگاه مدیران ، کاربرد عملی ISO 22000 را در مجموعه ای از مشاغل پیروز و پیامدهای آن ارزیابی کنیم. تحقیق حاضر به بررسی تأثیر ISO 22000 بر مسائل ایمنی غذا ، بازاریابی ، مالی ، عملیاتی و پرسنل تجاری می پردازد. تحقیق مقدماتی است. روشی که برای رویکرد به موضوع مورد استفاده قرار می گیرد بر اساس تحقیقات اولیه از طریق یک پرسشنامه مناسب با تمرکز بر 20 کسب و کار که در آن استاندارد جدید قبلاً عملی شده است ، متمرکز شده است. مصاحبه های عمیق در سایت برای بدست آوردن اطلاعات دقیق در مورد مراحل ثبت و تجربه ISO 22000 انجام شد. نتیجه گیری از مطالعه حاضر مزایا و معایب پیاده سازی ISO 22000 را مشخص کرد. همچنین ، مشکلات و موانع پیش روی مدیران را بررسی می کند. در نهایت ، نگرش مدیران بازاریابی نسبت به صدور گواهینامه ISO را بررسی می کند. گواهینامه ISO 22000 یک ابزار ارزشمند برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی و الزامات کیفیت برای محصولات غذایی است ، در حالی که صنعت غذا را با اطمینان برای تامین نیازها و خواسته های مصرف کنندگان ارائه می دهد.

ایزو22000 مجموعه ای از الزامات را برای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی (FSMS) ارائه می دهد. این استاندارد برای ارائه استاندارد ایمنی غذا در سطح جهانی توسعه یافته است. ایزو 22000 مختص تولید مواد غذایی نیست. می توان آن را در هر مرحله از زنجیره تامین مواد غذایی ، از جمله ذخیره سازی ، توزیع ، خرده فروشی و پذیرایی گسترده استفاده کرد.

وقتی صحبت از پذیرایی دسته جمعی به میان می آید ، مدیریت رویداد می تواند یک زمینه بسیار پیچیده باشد و مدیران HACCP در این بخش با مسائل لجستیکی روبرو هستند که کاملاً متفاوت از مواردی است که در تولید یا پردازش با آن روبرو هستند. محصولات پرخطر ، فشارهای زمانی و کارکنان گذرا حتی عوارض بیشتری را ایجاد می کند.

در نتیجه ، ISO 22000 راهی عالی برای مدیریت فرآیندهای پیچیده ای است که شرکت های مدیریت رویداد ملزم به رعایت آنها هستند.

 

مستند سیستم ایمنی مواد غذایی

شرکت های مدیریت رویداد موظفند نشان دهند که یک سیستم مستند برای ایمنی مواد غذایی ایجاد کرده اند ، خطرات را از طریق یک طرح HazardAnalysis and Critical Control Points ( HACCP ) شناسایی کرده اند و این سیستم به طور موثر نظارت و اندازه گیری شده است.

با توجه به متفاوت بودن هر رویداد ، تکیه بر فرایندهای استاندارد چندان آسان نیست.

شرکتهای مدیریت رویداد غالباً "یک دفاتر" هستند که خدمات کاملی را برای رویدادها ارائه می دهند ، مانند جشنواره ها ، عروسی ها ، معرفی محصولات ، کنسرت ها و رویدادهای ورزشی یک بار. اغلب آنها در یک رویداد واحد به تعداد زیادی از مردم غذا می دهند.

از دست دادن کنترل های کلیدی مانند زمان نگهداری و نگهداری در سردخانه ، اطمینان از سلامت نگهدارنده غذا ، نظافت نامناسب و حتی استفاده از تجهیزات و مواد پذیرایی نامناسب ، غالباً عامل ایمنی بالای مواد غذایی و حوادث مسمومیت غذایی بوده است.

ضروری است که هر خدمتی که نیاز به دست زدن به غذا دارد به شیوه ای ایمن و کارآمد انجام شود و این فرایند طوری طراحی شده باشد که اطمینان حاصل شود غذای ارائه شده برای مصرف ایمن است.

با استفاده از ضرب المثل قدیمی "آنچه اندازه گیری می شود انجام می شود" به عنوان اساس ، سوابق و واکنش های به موقع به داده ها بهترین راه ها برای نشان دادن پایبندی به سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است.

 

ISO 22000 و برنامه های HACCP

یک سیستم مدیریت غذا مانند ISO 22000 ، همراه با یک طرح HACCP ، تنها می تواند اعتماد مشتریان را در سطح خدمات افزایش دهد. تهیه یک طرح HACCP برای مشاغل پیچیده ای مانند مدیریت رویداد آسان نیست و اخذ گواهینامه می تواند با خطرات و تغییرات زیادی در نظر گرفته و کنترل شود. با این حال ، مسمومیت غذایی در هر عملکردی تضمین می کند که تجارت از بین می رود و تهدیدی واقعی برای خود شرکت محسوب می شود.

چیدن میز یک چیز است اما سرو غذای سالم چیز دیگری است!

محیط کار و زیرساخت باید برای تولید محصولات ایمن کافی باشد ، بنابراین بسیار مهم است که برنامه HACCP شامل موارد زیر باشد:

    اطلاعات محل (شامل چیدمان و تجهیزات آشپزخانه)

    تأیید مواد اولیه

    کنترل آلودگی متقابل در مناطق آماده سازی

    کنترل حمل و نقل مواد غذایی در اطراف محل ها

و همچنین بسیاری از عوامل دیگر که مخصوص خود رویداد هستند و به ندرت یا هرگز یکسان نیستند.

 

 

نمایندگی ایزو صفحه ما را در اینستاگرام دنبال کنید